Loading...
Loading...

OUR CREATIVE MINDS

Ieder zijn specialisme. Allemaal even uniek. Samen de perfecte BeemFlights Crew.

Always dancing on Drake's songs

Bas Mutsaards
Co-owner | Videograaf

Reggae Ram

Ramses de Bruijn
Animator | Videograaf

The big drone boss

Sander Mutsaards
Co-owner | Drone Piloot

Tabasco Koning

Shon Price
Freelance Graphic Designer

Kitesurf addict

Florine van Dijk
Copywriter | Editor

I like to move it, move it

Wouter Sessink
Freelance Animator

die ene van youtube

Lisa Kolster
Social Media | Editor

Guustaaf de Wiener

Guus
Freelance Kantoorhond

Wie zijn wij?

Sander & Bas zijn 2 broers die hun krachten hebben gebundeld en in 2013 samen BeemFlights zijn begonnen. Als een van de eerste in Nederland veroverde zij de lucht met hun drone. Altijd op zoek naar een bijzondere plek die vastgelegd moet worden. Als zelfstandig ondernemer heeft Bas al 12 jaar film- en edit ervaring en heeft hij een mooi netwerk opgebouwd. Sander heeft jarenlang gewerkt als account manager voor verschillende grote bedrijven en weet als geen ander een originele invalshoek te bedenken. Voeg dit samen en je krijgt de perfecte balans tussen creativiteit en professionaliteit.

Place to be
Gevestigd in het hart van Amsterdam West waar creatievelingen samenkomen. In het voormalig LTS gebouw is een broedplaats ontwikkeld voor ondernemers die graag buiten de gebaande paden denken. Van kunstenaars tot musici, alle hoeken van creativiteit zijn hier vertegenwoordigd. Sinds februari 2016 is BeemFlights onderdeel van deze broedplaats. Op de tweede verdieping, in een uniek klaslokaal, zijn wij gevestigd met de bedrijven: Shon Price Ambachtelijk Graficus & Wouter Sessink Audiovisuele Producties. Het is een plek geworden waar men kennis deelt en samen bijzondere producties tot stand laat komen.

Bas Mutsaards
Projecten die hem veel energie geven zijn de projecten die hij voor vrienden maakt. Hier is vaak geen commerciële boodschap aan verbonden en geeft hem de volledige vrijheid om iets tofs te produceren. Vroeger wilde hij pro baller worden in de NBA. Een beetje de show stelen met Michael Jordan. Verder droomt hij over een tweede huis in Barcelona, om de Nederlandse winter te ontsnappen. Zijn vetste gadget is de DJI Ronin in combinatie met slow motion cam. The world is better in slow motion.

Sander Mutsaards
Bijnaam, of beter bekend als, Muts. Zijn vetste gadget is de DJI Phantom 3 Professional Drone. Deze gaat overal mee naartoe voor een toffe luchtvideo of luchtfoto. Zijn droom is vliegen door de jungle van Borneo, een favoriete bestemming die op deze manier ontdekt moet worden. Verslaafd is hij aan het eten van Bossche bollen en het spelen van basketball. Al 25 jaar maakt hij de Nederlandse velden onveilig tijdens de games.

Florine van Dijk
Haar toekomstdroom is het maken van een documentaire waarmee ze de kijker raakt. Vroeger wilde ze nummer 9 worden in het Nederlands Hockey elftal. Tegenwoordig is ze verslaafd aan kitesurfen. In de zee spelen is volgens haar het meest gelukmakende dat er is. Wakker maken kun je haar voor sushi. Maar ze opent haar ogen ook voor pannenkoeken. Haar nieuwste aanwinst is een elektrische gitaar. Hoe ze hem moet bespelen is een tweede.

Lisa Kolster
Met haar eigen travel video heeft ze ooit een reis naar Zuid-Afrika gewonnen met FOX. Hierdoor is ze verliefd geworden op Kaapstad en is haar passie voor haar eigen YouTube Travel Channel gegroeid. Vroeger wilde ze dolfijnen trainster worden en daarvoor de hele wereld over reizen. Je kunt haar altijd wakker maken voor crêpes met Nutella en aardbeien. En een must follow op Instagram is volgens haar Doyourtravel.

Ramses de Bruijn
Vroeger wilde hij editor worden maar nu ligt zijn passie bij camera werk. Zijn vetste gadget is dan ook zijn eigen camera waar hij altijd mee op pad gaat. Hij is verslaafd aan het creëren van een vette film en het overtreffen van zijn eigen skills. Hij probeert altijd op de hoogte te blijven van alle razendsnelle ontwikkelingen die de filmwereld biedt. Hij heeft nog weinig van de wereld gezien, maar de plekken waar hij graag een keer heen zou willen zijn Nieuw Zeeland en Scandinavië.

Shon Price
“Ik geloof dat ambacht de liefde en kwaliteit levert waar wij als samenleving zoveel behoefte aan hebben, juist in deze tijd van modernisering. Daarom ontwerp ik met traditionele technieken; dit betekent dat ik voornamelijk met de hand werk. Ik ontwerp ambachtelijke visuele identiteiten zoals: logo’s, visitekaartjes, posters, uithangborden, websites en meer.”

Wouter Sessink
“Ik regisseer, film, monteer en maak animaties. En ik denk graag mee over hoe we jouw verhaal het best kunnen vertellen. Of het nu een trailer, een bedrijfsfilm of een animatie is, ik zoek graag naar de juiste balans tussen emotie en informatie. Mijn stijl is direct en humoristisch waar het kan, serieus waar het moet. Altijd strak verteld in een vorm die de inhoud versterkt.”