Loading...
Loading...

BeemFlights

Video producties

4K-camera | DJI Ronin-M Stabiliser | GoPro Hero 5 Black

Drone Video

4K-camera | DJI Phantom 3 Professional | DJI Inspire 1

Drone Luchtfotografie

4K-camera | DJI Phantom 3 Professional | DJI Inspire 1

De eerste edit vaak al helemaal goed

Voor mijn video campagnes werk ik veel met BeemFlights samen. Een team dat net als ik gaat voor het beste resultaat! Doordat we veel met elkaar hebben samengewerkt weten zij precies wat ik graag wil en zijn de video’s bij de eerste edit vaak al helemaal goed.

Anne de Buck - Your Little Black Book

BeemFlights levert kwaliteit!

Wij van de Jimmy Woo hebben in samenwerking met BeemFlights een documentaire gemaakt voor het 12,5 jarig bestaan van Jimmy Woo. Het eindproduct overtrof onze stoutste verwachtingen en zat vol humor, mooie anecdotes, goede shots en het was een sterk geheel. Los van het eindresultaat waren het hele vriendelijke, sympathieke en flexibele gasten om mee te werken.

Yvo Soares - Jimmy Woo Lounge

Ze stoppen niet totdat het resultaat top is

Voor verschillende producties van LINDA. werk ik graag met de mannen van BeemFlights. There ain’t no mountain high enough, ain’t no valley low enough and there ain’t no river wide enough – en dat letterlijk! Ze stoppen niet totdat het resultaat top is. Aanrader.

Mieke Woestenburg - LINDA.

Net dat extraatje meer

Met BeemFlights heb je een gouden duo te pakken. Ze zijn flexibel, kunnen zich goed verplaatsen in de rol van de klant en hebben een hoop creativiteit in huis. De mannen van BeemFlights kun je met een gerust hart op pad sturen, want zij komen gegarandeerd terug met een professionele film met net dat extraatje meer. Laat je vooral verrassen!

Berber Anna Porte - Corendon

Geuzennaam de Drone Brothers

Sander en Bas worden hier de Drone Brothers genoemd, een waardige geuzennaam voor hun skills op het gebied van filmen en editen. Samenwerking verloopt soepel en vanuit inhoud, zeer prettig!

Daan Lodewijks - Tenzing Travel

Work Hard, Play Hard!

BeemFlights

Wij zijn visualisten die met een goed oog voor detail jouw onderscheidende videoproductie tot stand laten komen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van complete videoproducties voor ambitieuze klanten, van klein tot groot formaat.

Wij denken graag mee en laten ons inspireren door uitdagende projecten. Het waarmaken daarvan is de volgende stap. Door onze jarenlange ervaring gaan we efficiënt te werk.