Loading...
Loading...

Dronefoto van het jaar 2016

Naast de vele videoproducties die wij maken wordt onze drone ook nog met zekere regelmaat ingezet voor luchtfotografie. Voornamelijk op onze Instagram pagina kun je deze mooie plaatjes bewonderen. Gezien het feit dat steeds meer mensen een drone in hun bezit hebben, levert het ook steeds meer spraakmakend beeld op. Zoveel dat PixAir.nl een wedstrijd in het leven heeft geroepen om je mooiste dronefoto’s in te sturen en deze te delen met de rest van de wereld. Uit deze inzendingen wordt de dronefoto van het jaar gekozen.

Gezien wij niet vies zijn van een beetje competitie besloten wij ook deel te nemen aan deze wedstrijd. Met een selectie van 3 van onze mooiste foto’s gingen we de strijd aan. Helaas, helaas zijn we niet de uiteindelijke winnaar geworden. De eerste prijs is gegaan naar: Eb bij Nieuwe Statenzijn – From The Sky. Een bijzondere kleurrijke foto van een zonsopkomst bij De Dollard. Een zeer terechte winnaar als het aan ons ligt.

In de tussentijd gaan wij proberen de dronefoto van deze zonsopkomst te overtreffen en wie weet zien jullie ons volgend jaar met de eerste prijs pronken;-)

 

 

 

ps2 bios pack