d

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

In. Fb. Tw. Be. Db. Li.

BeemFlights | Film & Drone Producties Amsterdam

/ Albums / Documentaire serie // Leaders of Unites

Documentaire serie // Leaders of Unites

6 getalenteerde jongeren die hun dromen najagen. Allemaal met een eigen verhaal, een eigen doel en een eigen visie om een bijdrage te leveren als rolmodel van 3X3 Unites. Met als gevolg, zoveel mogelijk impact in hun wijk en daarbuiten leveren.

We challenge our universe to grow. By crossing borders and leading by example. We connect and empower people through everything 3X3 has to offer.

Voor ons was het een hele eer om deze documentaire serie te mogen filmen. Onze grote passies filmen en basketbal kwamen hier samen. Het doel was om een zo’n puur mogelijk portret neer te zetten van de leaders. Waar komen ze vandaan, hoe hebben ze hun jeugd beleeft en waar halen ze hun inspiratie vandaan? Met als uiteindelijke doel de motivatie laten zien waarom zij leader zijn en wat het ze tot nu toe heeft gebracht. Dit is na weken filmen het eindresultaat geworden! 6 mooie portretten in deze documentaire serie. Bekijk ze hier allemaal:

 

 

 

Sportarts worden is echt mijn einddoel

#1 LINDSAY PENGEL
21 jaar oud, geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost en een rolmodel voor jonge kids als 3X3 Leader! Haar familie is altijd een grote inspiratiebron geweest, haar ouders zijn haar superhelden. Lindsay heeft een groot doorzettingsvermogen wat vooral tot uiting kwam na een zware blessure. Ze studeert geneeskunde om sportarts te worden om haarzelf en andere te helpen genezen! Bekijk haar verhaal:

 

 

Stoppen voelde echt als falen

#2 ISA SEZEN
20 jaar oud en geboren en getogen in Heerenveen. 1 van de meest actieve leaders! Zijn broer was de reden dat zijn liefde voor basketbal ontstond. Bij 3X3 krijgt hij de ruimte om zich verder te ontwikkelen als mens. Zo kan hij zijn opleiding marketing communicatie bij hen in praktijk brengen door het maken van video’s. In de toekomst wil hij grote projecten en toernooien organiseren, hij durft groots te denken en is ontzettend creatief! Bekijk zijn verhaal:

 

 

Ik ben erg trots op onze groep omdat wij ons enthousiasme ook kunnen overdragen op de kinderen.

#3 LINDE KNEEPKENS
Ze komt uit Amersfoort en na haar eerste contact met basketbal was ze meteen verliefd! Ze moest starten in het jongensteam en leerde hier slim te spelen. Door een blessure werd ze gedwongen rustiger aan te doen. Met 3X3 wil ze graag kinderen bereiken die thuiszitten en geen sport beoefenen. In de toekomst wil ze graag pedagogische wetenschappen studeren waardoor deze combinatie een mooi doel is! Bekijk haar verhaal:

 

 

Het is zinloos om naar anderen te kijken voor je eigen ontwikkeling

#4 SHUWENDLY SOPHIA
Shuwendly vertelt over de impact die zijn moeder had in zijn leven en hoe 3X3 deuren voor hem heeft geopend. Op zijn vierde kwam hij naar Nederland vanuit Curaçao en vond uiteindelijk zijn basis in Amsterdam. Toen hij in contact kwam met 3X3 opende dit nog veel meer deuren. Zijn scriptie schreef hij over hoe 3X3 hun merk kan verbeteren in Curaçao, zodat daar ook een leader course kan worden opgezet. Hij heeft veel dromen en zal doorgaan tot hij ze heeft bereikt! Bekijk zijn verhaal:

 

 

Niet meer terugkijken maar focussen op kansen

#5 CHARLOTTE NAUS
De eerste Nike#MadeTo Play Leader! Charlotte komt uit een klein dorpje in de buurt van Utrecht. Ze studeert toegepaste wiskunde en speelt basketbal in Utrecht. In groep 6 begon ze al met basketbal en al vrij snel mocht ze selectietraining doen! Tegenwoordig zou ze heel graag het verschil willen maken binnen basketbal. Meer inclusiviteit brengen naar het spel waardoor er meer aandacht komt voor vrouwen basketbal. Bekijk haar verhaal:

 

 

Het is tof om te zien hoe we onze eigen community bouwen

#6 OWEN CARTER
Owen komt uit Amsterdam oost en veel van wie hij is heeft hij zichzelf geleerd. Op straat voetbalde hij veel, organiseerde toernooitjes en zo kwam ook zijn passie voor basketbal. In oost bouwt hij nu een hechte community als 3X3 leader, de gemeente heeft zijn jeugdveld compleet omgebouwd tot een officiële 3X3 court! Hij doet een sportopleiding en hoopt in de toekomst veel mensen te kunnen trainen en ze echt beter te maken, zowel als sporter en mens! Bekijk zijn verhaal:

 

BeemFlights // Behind the Scenes